Alman İkamet Tezkeresi Için Gereksinimler

21 Temmuz 2018

Alman İkamet Tezkeresi Için Gereksinimler

turum izninin alınabilmesi için öncelikle Ulusal vize başvurusunun Yapılması Gerekmektedir. Uzun Süreli alınacak Olan Oturum izni Almanya Konsolosluğu’na yapilacak Başvuru ile alınabilmektedir. Ulusal vize de KİŞİLERİN ülkeye gitme sebebine Göre Çeşitlilik göstermektedir. Ailevi durumlar NEDENİYLE Alınan Almanya Oturum izni Için farklı, çalışma sebebi Için alınacak Olan Oturum izni Için Farklı prosedür İşlemleri uygulanmaktadır. AYRICA eğitim amacıyla da Ulusal vize başvurusunda bulunulabilmektedir.

Read More...
ArabicChinese (Simplified)EnglishGermanTurkish